F1 - 4 NAPOS LESZ A BRIT NAGYDÍJ HÉTVÉGÉJE

2016_british_gp_friday_086.jpg

A helyi szervezők megerősítették, változik a menetrend.

A múlt héten a motorsport.com már meglebegtette, most pedig megerősítésre került a hír, miszerint a Brit Nagydíj hétvégéje a megszokott három helyett négynapos lesz, hogy ne legyen annyira zsúfolt a menetrend.

A silverstone-i víkend csütörtöki napján helyi idő szerint 14 órakor fogják kinyitni a kapukat, ezt követően a szurkolók már meglátogathatják az F1 Fan Zone-t, de autókat is láthatnak majd a pályán, hiszen lebonyolítják majd a Forma-2-es és a GP3-as bajnokság szabadedzését.

A csütörtöki napra szóló jegy ára felnőtteknek 40 euró, gyerekeknek pedig 20 euró lesz. Akik pedig már megvették korábban a háromnapos belépőt, a szóban forgó napra is kilátogathat, de a bérlet nem biztosítja az esti Travis-koncertre a belépést.

Július 13-a és 16-a között rendezik meg a Brit Nagydíjat - a rendezvénnyel kapcsolatos információkért ezt a weboldalt kell felkeresni: http://www.silverstone.co.uk/events/2017-formula-1-british-grand-prix.

Fotó: Makformula1

Kováts Olivér

Még több hírért, érdekességért lájkolj minket a Facebookon!

A bejegyzés trackback címe:

https://brakingnewsmotorsport.blog.hu/api/trackback/id/tr2412623575

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Braking News Motorsport

• Köszöntünk minden kedves Olvasót a Braking News Motorsporton! • Mottónk: Szenvedélyünk az autósport! • E-mail elérhetőségünk: brakingnewsmotorsport@gmail.com

sundaybelgium5-368788.jpg

Fordító / Translate

Impresszum, kapcsolat

süti beállítások módosítása