F1 - IMOLA VISSZATÉRHET RÖVIDESEN?

f1-fansite_com_2006_hd_wallpaper_f1_gp_san_marino_01.jpg

Az ehhez szükséges minősítést már megkapta az Autodromo Enzo e Dino Ferrari pálya.

Utoljára 2006-ban láthattunk Forma-1-es Imolai Nagydíjat, amely többek között az Alonso - Schumacher csatákról, valamint - sajnálatos módon - az 1994-es fekete hétvégéről maradt emlékezetes a rajongók számára.

Azonban az utóbbi időszakokban egyre több alkalommal lebegtették meg a hírt, miszerint a legendás San Marino-i helyszín visszatérhet. Legutóbb az ezzel kapcsolatos spekulációk akkor voltak igazán hangosak, amikor az Olasz Nagydíj kapcsán a monzai aszfaltcsík jövője erősen kérdéses volt - ekkortájt a Forma-1 akkori mindenható ura, Bernie Ecclestone igencsak hajlott afelé, hogy a száguldó cirkuszt visszavigye Imolába.

A napokban azonban az olasz La Gazzetta dello Sport arról számolt be, hogy nem olyan régen Charlie Whiting, a Nemzetközi Automobil Szövetség (FIA) versenyigazgatója ellátogatott az Autodromo Enzo e Dino Ferrari pályára, ahol mindent rendben talált, így megkapta azt a minősítést, amellyel a nagyon magas rangú versenysorozatok, mint például a Forma-1 vendégül látása is lehetséges.

Amennyiben a Liberty Media tényleg megvalósítja a tervét, miszerint 25 futamot tartalmaz majd a versenynaptár, akkor jó eséllyel Imolába is vissza fog térni a formulaautós királykategória.

Fotó: f1-fansite.com

Kováts Olivér

Még több hírért, érdekességért lájkolj minket a Facebookon!

A bejegyzés trackback címe:

https://brakingnewsmotorsport.blog.hu/api/trackback/id/tr8812607905

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Braking News Motorsport

• Köszöntünk minden kedves Olvasót a Braking News Motorsporton! • Mottónk: Szenvedélyünk az autósport! • E-mail elérhetőségünk: brakingnewsmotorsport@gmail.com

sundaybelgium5-368788.jpg

Fordító / Translate

Impresszum, kapcsolat

süti beállítások módosítása