WTCC - HÁROM LADÁT INDÍT AZ RC MOTORSPORT VILA REAL-BAN!

img_3242.JPG

A harmadik Vesta egy olyan versenyzőé lesz, aki már két éve is próbálkozott a debütálással.

Idén még egyszer sem volt olyan népes a mezőny, mint amilyen Portugáliában lesz, ugyanis az RC Motorsport a harmadik Lada Vestáját is csatasorba állítja, amellyel 17 autót tudhatunk majd a rajtrácson. A francia istálló ideáig két autót futtatott csak a WTCC-ben, Yann Ehrlacherrel és Kevin Gleasonnel a volánnál, azonban a soron következő versenyhétvégén lehetőséget biztosít egy helyi versenyzőnek, Manuel Fernandesnek.

Ha esetleg ismerősen hangzik ez a név Olvasóinknak, az nem véletlen, ugyanis a 41 éves portugál már két évvel ezelőtt is szeretett volna bemutatkozni a Vila Real-i versenyhétvégén a Campos Racing egyik Chevrolet Cruze-jával. Ám ez a misszió végül adminisztratív okokból kifolyólag meghiúsult. Ezután Fernandes tavaly a Túraautó Európa-Kupában próbált szerencsét - ez a kísérlet végül győzelemmel zárult.

2017-ben azonban ahogyan azt említettük, már össze fog jönni a debütálás a világbajnoki mezőnyben is. A lehetőség kapcsán így nyilatkozott a portugál: "Rendkívül izgatott vagyok. Két éve sajnos kihagytam egy lehetőséget, de belül tudtam, hogy ha egy nap adódik majd egy másik, azt nem fogom elengedni. Ez egy olyan lehetőség, amely lehetővé teszi, hogy azt csináljam, amit szeretek, anélkül, hogy nyomás alatt lennék. Az előkészületeket majd csak a versenyhétvégén fogom tudni megkezdeni, de mivel ez a városom, nagyon jól ismerem a pályát, nem az eredményekért fogok indulni. A fontos az, hogy a lehető legjobban élvezzem a dolgot."

Fotó: Landek Norbert

Kováts Olivér

Még több hírért, érdekességért lájkolj minket a Facebookon!

A bejegyzés trackback címe:

https://brakingnewsmotorsport.blog.hu/api/trackback/id/tr1712602301

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Braking News Motorsport

• Köszöntünk minden kedves Olvasót a Braking News Motorsporton! • Mottónk: Szenvedélyünk az autósport! • E-mail elérhetőségünk: brakingnewsmotorsport@gmail.com

sundaybelgium5-368788.jpg

Fordító / Translate

Impresszum, kapcsolat

süti beállítások módosítása