TCR - ÚJABB MAGYAR NEVEZETT A HUNGARORINGI HÉTVÉGÉRE!

2017int_photo_news_189_38180f0018be46199a6574abe21a414f.jpg

Ezzel párhuzamosan a KIA cee'd TCR autó is megejti a debütálását a nemzetközi mezőnyben.

Váratlan bejelentést tettek a szervezők magyar idő szerint szerdán kora délután: az LP Winner Motorsport színeiben, egy KIA cee'd volánja mögött egy ötödik magyar is ott lesz a TCR hungaroringi fordulójának rajtrácsán, Bernula István személyében. A Kazinczy Levente által menedzselt istálló az elsők között volt, aki a STARD cégtől megrendelte az autót, nem olyan régen pedig meg is érkezett - eredetileg a csapat csak a TCR Germany bajnokságban tervezett versenyezni.

Bernulát az a megtiszteltetés éri, hogy elsőként viheti a pályára nemzetközi mezőnyben a koreaiak autóját. A 34 éves versenyző korábban javarészt csak Magyarországon versenyzett, de miután a Suzuki Swift és a Lotus Exige Európa-kupában is indult, nemzetközi szinten is kipróbálhatta már magát. 

Suzukival Bernula háromszoros bajnok lett: 2015-ben és 2016-ban magyar bajnok lett, előbbi évben pedig európai szinten is felért a csúcsra.

Így már öt versenyzőt üdvözölhetünk a mezőnyben, magyar színekben. A M1RA Tassi Attilát és Michelisz Norbit, a Zengő Motorsport Ficza Ferit, a Team Unicorse Jedlóczky L. Márkot, az LP Winner Motorsport pedig Bernula Istvánt indítja.

A Hungaroringre ezen a hétvégén fog ellátogatni a TCR Nemzetközi Széria mezőnye, a Német Túraautó Bajnokság (DTM) betétversenyeként.

Fotó: TCR Media

Kováts Olivér

Még több hírért, érdekességért lájkolj minket a Facebookon!

A bejegyzés trackback címe:

https://brakingnewsmotorsport.blog.hu/api/trackback/id/tr712592881

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Braking News Motorsport

• Köszöntünk minden kedves Olvasót a Braking News Motorsporton! • Mottónk: Szenvedélyünk az autósport! • E-mail elérhetőségünk: brakingnewsmotorsport@gmail.com

sundaybelgium5-368788.jpg

Fordító / Translate

Impresszum, kapcsolat

süti beállítások módosítása