F1 - ÍME A CSAPATOK GUMIVÁLASZTÁSAI AZ AZERBAJDZSÁNI NAGYDÍJRA!

2017_canadian_gp_saturday_134.jpg

Azonos gumitaktikával fognak összecsapni Bakuban a riválisok, a Mercedes és a Ferrari.

Az idei év középpontjában továbbra is a Ferrari és a Mercedes, valamint Sebastian Vettel és Lewis Hamilton párharca van - a legutóbbi felvonást Kanadában az utóbbi nyerte, de az egyéni összetettben továbbra is a német vezet 12 ponttal. Ez a küzdelem pedig a jövő héten, Azerbajdzsánban még érdekesebb lesz, mivel a maranellói és a brackleyi központú alakulat mindkét versenyzője számára ugyanúgy 1 szett közepes, 4 szett lágy és 8 szett közepes keverékű abroncsot rendelt a Pirellitől, a Forma-1 hivatalos gumibeszállítójától - derült ki az olasz-kínai gumicég kedden közzétett kommünikéjéből.

F1 - KETTŐS MERCEDES-GYŐZELEM KANADÁBAN, VETTEL KÜZDELMES FUTAM UTÁN 4.

Fordult a kocka Montrealban: Lewis Hamilton hatodik győzelmét is megszerezte a kanadai pályán, miközben Vettel a mezőny végéről zárkózott fel negyediknek. Stroll első pontjainak örülhet, Alonso alatt ismét elszállt a technika. Magyar idő szerint este 20 órától vette kezdetét az idei szezon hetedik versenye, a montreali.

Szuperlágy gumiból a Red Bull részéről Daniel Ricciardo és Max Verstappen is 8 garnitúrát fog beosztani a hétvége folyamán, ám lágyból eggyel kevesebbet, közepesből pedig eggyel többet.

Ezúttal egyébként a választások nem lettek túlságosan sokszínűek, mivel a mezőny java 8 vagy 9 szettet igényelt a leglágyabb keverékből. Ez alól az egyedüli kivétel a McLaren volt, amely versenyzőinek, Fernando Alonsónak és Stoffel Vandoorne-nak is 10 garnitúrát igényelt.

A Red Bull pilótái mellett még további két versenyző döntött úgy, hogy a lehetséges opciók közül a legkeményebbik abroncskeverékből kettő szettet szeretne használni Baku utcáin, mégpedig a williamses Felipe Massa és a Sauber istálló svédje, Marcus Ericsson.

Íme a csapatok gumiválasztásai a bakui versenyre: 

14990_azerbaijan_eng.jpg

Fotó: Makformula1 | Grafika: Pirelli

Kováts Olivér

Még több hírért, érdekességért lájkolj minket a Facebookon!

A bejegyzés trackback címe:

https://brakingnewsmotorsport.blog.hu/api/trackback/id/tr2012591053

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Braking News Motorsport

• Köszöntünk minden kedves Olvasót a Braking News Motorsporton! • Mottónk: Szenvedélyünk az autósport! • E-mail elérhetőségünk: brakingnewsmotorsport@gmail.com

sundaybelgium5-368788.jpg

Fordító / Translate

Impresszum, kapcsolat

süti beállítások módosítása