F1 - FLÚGOS FUTAM A RED BULL-NÁL
Lakókocsival versenyeztek Ricciardóék a Red Bull Ringen

caravan_gallery_0006_p-20170529-01372_news.jpg

Garantált volt a jó hangulat a Red Bull legutóbbi forgatásán Spielbergben, amellyel az Osztrák Nagydíjat kívánták népszerűsíteni. Avagy a kolbászsütögetésből hogyan lesz őrült lakókocsis futam.

Nagyon sok olyan forgatás, PR-megjelenés, illetve média iránti kötelesség is kiteszi a versenyzők napjait manapság, amelyeket a hátuk közepére sem kívánnak. Azonban a Red Bull Monacói Nagydíj előtti forgatás az osztrák Red Bull Ringen egészen más volt, ugyanis Daniel Ricciardo és Max Verstappen két, a saját nevükre utaló rendszámmal ellátott Aston Martin Vanquish-sal száguldozhattak a pályán, amelyekhez egy-egy, szintén személyre szabott lakókocsit hozzákapcsoltak. Eleinte a holland és az ausztrál is óvatosan kezelte a technikát, de aztán elszabadult a pokol... ☻

Ricciardo, aki szokásához híven végigvigyorogta az egészet, így nyilatkozott: "Nem voltam benne biztos, hogy ez a szokásos fotózási procedúra lesz-e újra, vagy élvezhetjük is a dolgot. Szerencsére élvezhettük. Olyan volt, mintha édességet adnánk egy kisgyereknek, aki egyre csak többet akar. Mi is még jobban nyomtuk, aminek aztán az lett a vége, hogy elveszítettük a lakókocsijainkat. Max sírva nevetett, akárcsak én."

Verstappen a következő gondolatokat fűzte hozzá ausztrál csapattársa mondandójához: "Szinte biztosak voltunk abban, hogy össze fogjuk törni a lakókocsikat. Nem volt szándékos, de amikor elkezdtem egy kicsit driftelni az autóval, láttam, hogy a lakókocsi egy keréken volt!"

Fotó: Red Bull Media

Kováts Olivér

Még több hírért, érdekességért lájkolj minket a Facebookon!

A bejegyzés trackback címe:

https://brakingnewsmotorsport.blog.hu/api/trackback/id/tr3912552099

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Braking News Motorsport

• Köszöntünk minden kedves Olvasót a Braking News Motorsporton! • Mottónk: Szenvedélyünk az autósport! • E-mail elérhetőségünk: brakingnewsmotorsport@gmail.com

sundaybelgium5-368788.jpg

Fordító / Translate

Impresszum, kapcsolat

süti beállítások módosítása