F1 - JÓ, HA VAN NÉHÁNY FEJLESZTŐPILÓTA A HAAS-NÁL

18425334_1566878223322976_2472576342722046877_n.jpg

Indiai GP3-as versenyzővel "erősített" a Haas F1 Team, amelynek immár két fejlesztőpilótája is van.

Nem olyan régen a Haas megerősítette, hogy 2017-ben is folytatja a munkát az amerikai Santino Ferruccival, amely már a tavalyi évben is az amerikai csapat kötelékében volt. A minap pedig újabb fejlesztőversenyzőt ismertetett az indiai Arjun Maini személyében.

A 19 éves Maini eddigi formulaautós karrierje eléggé középszerűen alakult: 2014-ben a brit F4-es bajnokságot a második helyen zárta, utána volt egy bő éven tartó, ám nem túl sikeres kalandja a Forma-3-as Európa-bajnokság mezőnyében, majd a tavalyi évben bemutatkozott a GP3-ban. Utóbbi versenysorozatban a tavalyi évet a bajnokság 10. helyén zárta úgy, hogy a hungaroringi hétvégén szert tett egy második helyre.

"Megtisztelő számomra, hogy a Haas F1 Team fejlesztési programjának részese lehetek. Amióta versenyzem, a célom az, hogy egy nap Forma-1-es pilóta legyek, és ezzel a megállapodással egy lépéssel közelebb kerültem ehhez. Buzgó vagyok, ugyanis megérthetem és megtapasztalhatom majd, hogy miként működik egy Forma-1-es istálló. Amit pedig megtanulok ezáltal, azonnal hasznosíthatom majd a GP3-ban, miközben készülök az abszolút célom elérésére." - nyilatkozta Maini, aki a tavalyi évhez hasonlóan idén is a Jenzer Motorsportnál fog versenyezni a GP3-as szériában.

Fotó: Haas F1 Team

Kováts Olivér

Még több hírért, érdekességért lájkolj minket a Facebookon!

A bejegyzés trackback címe:

https://brakingnewsmotorsport.blog.hu/api/trackback/id/tr512498099

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Braking News Motorsport

• Köszöntünk minden kedves Olvasót a Braking News Motorsporton! • Mottónk: Szenvedélyünk az autósport! • E-mail elérhetőségünk: brakingnewsmotorsport@gmail.com

sundaybelgium5-368788.jpg

Fordító / Translate

Impresszum, kapcsolat

süti beállítások módosítása