F1 - ISMÉT LEHETŐSÉGET KAP SIROTKIN A RENAULT-NÁL

2017_russian_gp_friday_013.jpg

Sergey Sirotkin Szocsi után Barcelonában is vezetheti majd a Renault autóját a pénteki első szabadedzésen - ezúttal a francia istálló brit versenyzőjének, Jolyon Palmernek a kárára.

Két héttel ezelőtt, az Orosz Nagydíj pénteki első tréningjén tartalékversenyzőként már kapott egy edzéslehetőséget a korábbi GP2-es versenyző, Sergey Sirotkin, azonban akkor az FP1 igencsak hamar véget ért a számára, miután a Renault R.S.17-es csütörtököt mondott a sebességváltó. Emiatt az orosz csak két installációs kört tudott teljesíteni.

Azonban a 90 perces barcelonai FP1-en visszakaphatja az elvesztegetett, értékes perceket, ugyanis a francia gyári manufaktúra megint lehetőséget ad az orosz versenyzőnek. Viszont ezúttal Jolyon Palmernek kell a "kispadra" ülnie, miután két héttel ezelőtt csapattársának, a német Nico Hülkenbergnek kellett.

Fotó: Makformula1

Kováts Olivér

Még több hírért, érdekességért lájkolj minket a Facebookon!

A bejegyzés trackback címe:

https://brakingnewsmotorsport.blog.hu/api/trackback/id/tr4312498725

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Braking News Motorsport

• Köszöntünk minden kedves Olvasót a Braking News Motorsporton! • Mottónk: Szenvedélyünk az autósport! • E-mail elérhetőségünk: brakingnewsmotorsport@gmail.com

sundaybelgium5-368788.jpg

Fordító / Translate

Impresszum, kapcsolat

süti beállítások módosítása