F1 - ÍME A LIBERTY MEDIA ELSŐ NAGYOBB KEZDEMÉNYEZÉSE A SZURKOLÓK FELÉ!

2017_australian_gp_preview_094.jpg

A Spanyol Nagydíjtól kezdve a Rajongói Fesztivál nevű esemény is a Forma-1-es hétvégéknek a része lesz: kétüléses versenyautó, kerékcsere-gyakorlás, szimulátorok, lemezlovasok, és egyéb, a Forma-1-ben korszakalkotóknak számító ötletek kerülnek megvalósításra...

Az elmúlt években igencsak sok panasz érte a ház elejét, amiért Bernie Ecclestone nem igazán volt rajongó-centrikus, és sokan az elmúlt hónapokban is húzták a szájukat, amiért a 86 éves brit üzletembertől a stafétabotot a tél folyamán átvevő Liberty Media is ideáig csak ígérgetett. Most azonban úgy tűnik, hogy íme az új, amerikai tulajdonosok érkezésének első, igazán kézzel fogható változása, amely sok fanatikus számára igencsak jó hír.

Ennek eredményeként jött létre a Rajongói Fesztivál, amelyet a helyszínre kilátogatók majd a mostani Spanyol Nagydíjtól kezdve próbálhatnak ki - korábban hasonló kezdeményezés csak Ausztráliában és Nagy-Britanniában volt. A szurkolói zóna magában foglalja a kerékcsere-gyakorlás, a szimulátorozás, illetve a 200 méteres drótkötélpálya kipróbálásának lehetőségét. Mindemellett lemezlovasok (DJ-k) szórakoztatják a fanatikusokat, sőt, a köztes időkben a kivetítőkön élő interjúkat, szakértői elemzéseket és egyéb egyedi tartalmakat láthatnak.

Ha pedig mindez nem lenne elég, akkor a nézők játékokon is részt vehetnek, amelynek keretein belül Paddock Club belépőket, illetve istállókkal való fotózkodási lehetőséget nyerhetnek, a főnyeremény pedig egy kör az adott pályán egy kétüléses Forma-1-es autóval!

Az új tulajdonosok a tehetősebbekre is gondoltak. Mostantól a Paddock Club exkluzív vendégei betekinthetnek a garázsokba, régi autókat tekinthetnek meg, sőt, a versenyzői parádé kamionjával a pályát is körbejárhatják.

A későbbiekben pedig újabb ilyen jellegű újdonságok várhatóak!

Fotó: Makformula1

Kováts Olivér

Még több hírért, érdekességért lájkolj minket a Facebookon!

A bejegyzés trackback címe:

https://brakingnewsmotorsport.blog.hu/api/trackback/id/tr5812499223

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Braking News Motorsport

• Köszöntünk minden kedves Olvasót a Braking News Motorsporton! • Mottónk: Szenvedélyünk az autósport! • E-mail elérhetőségünk: brakingnewsmotorsport@gmail.com

sundaybelgium5-368788.jpg

Fordító / Translate

Impresszum, kapcsolat

süti beállítások módosítása