F1 - FÉKBESZÁLLÍTÓT VÁLTOTT A HAAS

2017_bahrain_gp_saturday_094.jpg

Az orosz nagydíjhétvégén már nem a Brembo termékeit fogja használni a Forma-1 másodéves csapata, a Haas F1 Team. Vajon ezzel pont kerül az amerikai istálló fékproblémáinak a végére?

Tavaly, 2016-ban mutatkozott be a száguldó cirkuszban az amerikai Haas F1 Team. Gene Haas alakulata a HRT, Caterham és Manor kaliberű csapatokkal ellentétben egészen eredményesen kezdte meg a Forma-1-es kalandját, viszont az elmúlt közel másfél év folyamán volt egy olyan gond, amely miatt rendre fájt a csapattagok, elsősorban francia pilótájuk, Romain Grosjean feje - természetesen a Haas rendszeres fékproblémáiról van szó.

Viszont most úgy tűnik, hogy véget érhet ez a korszak, ugyanis a bahreini összehasonlító teszteket követően úgy döntött a Haas, hogy leváltja az Olaszországban székelő Brembo fékjeit, átváltva a francia Carbon Industrie cég termékeire.

Egyelőre a csapatnál úgy vannak a váltással, meglátják majd, hogy miképpen fognak működni a Carbon Industrie fékjei a pénteki első szabadedzésen, aztán pedig eldöntik, hogy mi legyen a hétvége hátralevő eseményein. Mindenesetre ez azt jelenti, hogy az FP1-en a mezőnyben csak a Ferrari fog pályára gördülni a Brembo produktumaival, amelyek ráadásul az olasz istálló egyik fő erősségének számítanak.

Kováts Olivér

Még több hírért, érdekességért lájkolj minket a Facebookon!

A bejegyzés trackback címe:

https://brakingnewsmotorsport.blog.hu/api/trackback/id/tr3312459577

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Braking News Motorsport

• Köszöntünk minden kedves Olvasót a Braking News Motorsporton! • Mottónk: Szenvedélyünk az autósport! • E-mail elérhetőségünk: brakingnewsmotorsport@gmail.com

sundaybelgium5-368788.jpg

Fordító / Translate

Impresszum, kapcsolat

süti beállítások módosítása