TRAGÉDIA ALONSO GOKARTPÁLYÁJÁN: MEGHALT EGY 10 ÉVES FIÚ

c-gl2_hw0aiyhig.jpg

Gyász és komoly tragédia Spanyolországban: egy 10 éves fiú életét vesztette egy helyi gokartbajnokság időmérő edzésén történt balesetben, amelynek a kétszeres Forma-1-es világbajnok, Fernando Alonso gokartpályája adott otthont.

Tragikus hírre ébredtek a spanyolok vasárnap reggel. Szombaton, az Asztúriai Gokartbajnokság időmérő edzésen, amelyet Fernando Alonso gokartpályáján rendeztek meg, egy 10 éves fiú, a Burgos városából származó Gonzalo Basurto súlyos balesetet szenvedett. 

Basurtót azonnali hatállyal a legközelebbi kórházba, a Central University Hospital of Asturias-ba szállították, de az orvosok minden erőfeszítésük ellenére már nem tudták megmenteni az életét. Vasárnap reggel a Spanyol Motorsport Szövetség megerősítette Gonzalo Basurto halálhírét. 

A tragédia miatt a vasárnapi versenyt inkább eltörölték.

"Életem egyik legszomorúbb napjára ébredtem, teljesen összetörtem. Gondolataim Gonzalo családjával vannak." - tweetelte Fernando Alonso Alabamából. Rajta kívül Carlos Sainz is részvétét fejezte ki a famíliának.

Nyugodj békében, Gonzalo! Csapatunk gondolatai a családjával vannak, részvétünk!

Kováts Olivér

Még több hírért, érdekességért lájkolj minket a Facebookon!

A bejegyzés trackback címe:

https://brakingnewsmotorsport.blog.hu/api/trackback/id/tr4612447947

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Braking News Motorsport

• Köszöntünk minden kedves Olvasót a Braking News Motorsporton! • Mottónk: Szenvedélyünk az autósport! • E-mail elérhetőségünk: brakingnewsmotorsport@gmail.com

sundaybelgium5-368788.jpg

Fordító / Translate

Impresszum, kapcsolat

süti beállítások módosítása