F1 - HORNER PSZICHIÁTERHEZ KÜLDENÉ AZ ALONSÓT INDIANAPOLISBA ELENGEDŐ BROWN-T

f1_grand_prix_bahrain_practice_dlzxt8auimxx.jpg

Christian Horner, a Red Bull főnöke nem ment a szomszédba bátorságért, és szinte elmebetegnek nevezte, illetve a pszichiátriára küldené Zak Brown-t, a McLaren újdonsült vezetőjét, amiért elengedi a kétszeres világbajnok Fernando Alonsót az indianapolisi 500 mérföldesre.

Mint az ismeretes, a McLaren spanyolja, Fernando Alonso ki fogja hagyni a Monte Carlo-i futamot, ugyanis az IndyCar legnagyobb eseményen, az indianapolisi 500-ason fog részt venni versenyzőként. Erre az időre Alonsót korábbi csapattársa, Jenson Button fogja helyettesíteni.

S habár nagyon sokan örömmel és meglepődéssel fogadták a hírt, azért akadnak olyanok is, akik annyira nem tartják jó ötletnek a dolgot. Az utóbbiak táborába tartozik Christian Horner, a Red Bull csapatvezetője is, aki lenyilatkozta azt, hogy szerinte Zak Brown-nak pszichiáterhez kéne mennie, amiért elengedi Alonsót Indianapolisba.

17903941_773192326187973_7195693081710982956_n.jpg"Nehéz helyzet, ugyanis Alonso nem érzi jól magát ezekben az időkben, és ez probléma Zak-nek. Van egy abszolút kiábrándult versenyzője, akiben megpróbálja életben tartani a motivációt. Ezért most előrukkolt ezzel az ötlettel, hogy Fernandót elküldi Indianapolisba, de biztos vagyok benne, hogy megőrült... Ez a legflúgosabb versenyt, amit életemben láttam. Teszt nélkül beugrik az autóba, és ott az egyes kanyar tényleg kanyar, ahol nem csak a gázt kell tövig nyomnia. Úgy gondolom, hogy Zak-nek el kéne látogatnia egy pszichiáterhez." - nyilatkozta Horner a McLaren-helyzettel kapcsolatban, majd hozzátette, hogy a Red Bull a versenyzőit semmiképpen sem engedné el sehova sem.

"Hogy mi elengedtük-e volna a pilótáinkat? Nem. Ugyanis azt hiszem, ha egy versenyző elkötelezett egy csapat iránt, akkor tartson is ki mellette. Ez egy picit olyan, mintha az év felénél egy másik barátnővel eltűnne, aztán visszajönne. Szerintem ez nem helyes. De legalább akkor csinálná, amikor nem ütköznek a versenyek, vagy véget ért esetleg a pályafutása... Úgy néz ki, a McLarennél más nézeteket követnek, mint mi, de ha nekik ez jó, hát rendben." - zárta gondolatait Horner.

Zak Brown pedig nem volt félős, és visszavágott Hornernek a szavaiért, mégpedig a következő Twitter-bejegyzésben:

Brown egy, a 2006-os Monacói Nagydíj után képet osztott meg, amin az látszik, hogy Christian Horner meztelenül, egy szál Superman-lepedőben a Red Bull első dobogóját ünnepelvén beleugrik a monacói medencébe. A képhez a következő szöveg lett hozzáfűzve: "Öhm, elnézést Christian, de közülünk kinek is kéne pszichiáterhez fordulnia?"

motorsport.com beszámolójából kiderül, hogy Claire Williams, a Williams helyettes csapatfőnöke is kifejtette a véleményét, miszerint sem ő, sem az édesapja nem adna engedélyt a versenyzőknek ilyesféle kilengésekre.

Kováts Olivér

Még több hírért, érdekességért lájkolj minket a Facebookon!

A bejegyzés trackback címe:

https://brakingnewsmotorsport.blog.hu/api/trackback/id/tr4612427855

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Braking News Motorsport

• Köszöntünk minden kedves Olvasót a Braking News Motorsporton! • Mottónk: Szenvedélyünk az autósport! • E-mail elérhetőségünk: brakingnewsmotorsport@gmail.com

sundaybelgium5-368788.jpg

Fordító / Translate

Impresszum, kapcsolat

süti beállítások módosítása