F1 - RICCIARDO TAGADJA A FERRARIS PLETYKÁKAT

ricciardo-ferrari-f1-2017.jpg

Daniel Ricciardo, a Red Bull ausztrál versenyzője Bahreinben arról nyilatkozott, hogy nem tud arról, hogy előszerződést írt volna alá a Ferrarival a 2018-as esztendőre.

Ricciardo már 2014 óta a Red Bull-nál van, miután az osztrák csapat előléptette őt a Toro Rossótól. Az ausztrál pedig már az első évében bizonyította, hogy a belé vetett bizalom nem volt hiábavaló, ugyanis egyedül csak ő tudta megverni a Mercedeseket, ráadásul három alkalommal. Nem mellesleg megverte a csapattársát, a négyszeres világbajnok Sebastian Vettelt. Azóta a számos dobogó mellett csak egy győzelmet tudott szerezni, mégpedig a tavalyi Maláj Nagydíjon.

A múlt héten az olasz sajtó megszellőztette az ausztrállal kapcsolatban, hogy előszerződést írt alá a Ferrarinak a 2018-as szezonra, miszerint Kimi Räikkönen utódja lesz az olasz istállónál, Vettel csapattársaként.

Viszont Bahreinben, az olasz Sky csatornának nyilatkozva tisztázta, hogy a pletykáknak nincs igazságtartalma: "Hallottam a dologról, de ez nem igaz. Semmit sem írtam alá a Ferrarinak."

Mindenesetre az kijelenthető, hogy Kimi Räikkönen jövője kétséges a Forma-1-ben, főleg azok után, hogy a szezon első két versenyén, Ausztráliában és Kínában nem nyújtott túl acélos teljesítményt. Ráadásul a finn pilótának az idei év végén lejár a szerződés, akárcsak Sebastian Vettelnek, de vélhetően a Ferrari hamarosan megkezdi az egyeztetéseket a némettel a hosszabbításról.

Kováts Olivér

Még több hírért, érdekességért lájkolj minket a Facebookon!

A bejegyzés trackback címe:

https://brakingnewsmotorsport.blog.hu/api/trackback/id/tr8312426735

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Braking News Motorsport

• Köszöntünk minden kedves Olvasót a Braking News Motorsporton! • Mottónk: Szenvedélyünk az autósport! • E-mail elérhetőségünk: brakingnewsmotorsport@gmail.com

sundaybelgium5-368788.jpg

Fordító / Translate

Impresszum, kapcsolat

süti beállítások módosítása