F1 - KVYAT JÖVŐRE IS A TORO ROSSO PILÓTÁJA LEHET

2017_chinese_gp_preview_49.jpg

Az orosz versenyző legalábbis nem zárkózik el ennek lehetőségétől.

A tavalyi évben viszonylag kevesen mertek nagy pénzösszegben fogadni arra, hogy a tavalyi év folyamán a Red Bull-tól a Toro Rossóhoz visszaküldött, majd egy nagyobb hullámvölgybe belekeveredett Daniil Kvyat az idei évben még a Forma-1 mezőnyében lesz. Ám végül a faenzai istálló újra bizalmat szavazott a GP3 2014-es bajnokának, a Red Bull pedig a protezsáltját, a francia Pierre Gasly-t elküldte Japánba, a Super Formula szériába versenyezni.

Kvyat egészen jól kezdte az idei szezont: Ausztráliában és Kínában is bejutott az időmérőn a Q3-ba, ám pontot szerezni csak a szezonnyitón tudott egy 9. hely formájában, ugyanis a sanghaji viadalon hidraulikai hiba miatt kiállni kényszerült. Azonban a biztató kezdés ellenére egyelőre nemigen gondolkodik a 2018-as éven az orosz.

"Nem aggódom, jelenleg a pályán nyújtott teljesítményemre fókuszálok. Csakis ez számít. A Toro Rosso pedig egy nagyon jó hely jelenleg, így nem lehet kizárni, hogy jövőre is itt versenyzek, ugyanis ez egy versenyképes istálló. S ahogyan mondtam korábban, ha jó teljesítmény nyújtasz, csak nyitva kell tartanod a szemed, ennyire egyszerű." - idézte Kvyat szavait a motorsport.com.

Kováts Olivér

Még több hírért, érdekességért lájkolj minket a Facebookon!

A bejegyzés trackback címe:

https://brakingnewsmotorsport.blog.hu/api/trackback/id/tr5312418929

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Braking News Motorsport

• Köszöntünk minden kedves Olvasót a Braking News Motorsporton! • Mottónk: Szenvedélyünk az autósport! • E-mail elérhetőségünk: brakingnewsmotorsport@gmail.com

sundaybelgium5-368788.jpg

Fordító / Translate

Impresszum, kapcsolat

süti beállítások módosítása