F1 - MOTORHIBA ZAVARTA MEG A TORO ROSSO FILMES NAPJÁT

2016_abu_dhabi_gp_friday_037.jpg

Arról számolt be nem olyan régen a motorsport.com, hogy a Toro Rosso szerdai filmes napja nem alakult olyannyira sallangmentesen Misanóban, sőt...

Nem indult túl jól az év a tavalyi évben a Ferrari 2015-ös motorját használó Toro Rosso számára, ugyanis a szerdai filmes napjuk fuccsba ment, köszönhetően a 2017-es évjáratú Renault-aggregát meghibásodásának. A hírről beszámoló motorsport.com úgy tudja, hogy az ERS (energia-visszanyerő rendszer) mondott csütörtököt. Ez pedig amiatt is probléma, mert a sajtóértesülések szerint csak két hibridmotor áll a faenzai alakulat rendelkezésére, hétfőn pedig már kezdődnek a "téli" tesztek a barcelonai aszfaltcsíkon.

Mindenesetre a Renault elkezdte analizálni a hibás egységet annak érdekében, hogy a meghibásodás a szezont megelőző gyakorlások folyamán már ne jelentkezzen.

Évente két filmes napja van minden filmes napnak, egy ilyen napon pedig 100 kilométert lehet teljesíteni az FIA engedélyével. Az F1i.com szerint a Toro Rosso mindössze hat körig jutott el.

Kováts Olivér

Még több hírért, érdekességért lájkolj minket a Facebookon!

A bejegyzés trackback címe:

https://brakingnewsmotorsport.blog.hu/api/trackback/id/tr4612285997

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Braking News Motorsport

• Köszöntünk minden kedves Olvasót a Braking News Motorsporton! • Mottónk: Szenvedélyünk az autósport! • E-mail elérhetőségünk: brakingnewsmotorsport@gmail.com

sundaybelgium5-368788.jpg

Fordító / Translate

Impresszum, kapcsolat

süti beállítások módosítása