F1 - RON DENNISÉ LEHET A MANOR RACING?

2016_abu_dhabi_gp_friday_084.jpg

Folytatódik a lehetséges meglepetések sorozata: több sajtóértesülés is úgy tudja, hogy Ron Dennis lehet az, aki felvásárolja a Manort, ezáltal saját csapatot indítva a Forma-1-ben.

Úgy néz ki, nem csak Felipe Massa, hanem Ron Dennis számára is igencsak rövidre sikeredhet a Forma-1-től való távollét. A McLarennél puccs áldozatává váló 69 éves brit ugyanis a legfrissebb sajtóhírek szerint a Manor élén térhet vissza a száguldó cirkusz körforgásába.

Ugyanis, mint ismeretes, a Manor jelenlegi tulajdonosa, Stephen Fitzpatrick már egy jó ideje azon dolgozik, hogy el tudja adni a sereghajtók között jegyzett alakulatot azért a körülbelüli 30 millió eurós összegért, amennyit egészen mostanáig belefektetett a projektbe. Fitzpatrick eleinte az amerikai üzletemberrel, Tavo Hellmunddal tárgyal, aki kulcsszerepet töltött be többek között az Amerikai és a Mexikói Nagydíj visszatérésében. Ám a legújabb információk szerint a két fél közötti tárgyalások abbamaradtak.

Viszont ez nem jelentheti feltétlenül a konstruktőri bajnokságban a 10. pozíciót az utolsó előtti futamon elveszítő Manor számára a végzetet, ugyanis ezután újabb potenciális vásárlók bukkantak fel egy csoport által, amely a ron-dennis-net-worth.jpgkorábbi Manor sportigazgatóját, Greame Lowdont, valamint az indonéz üzletembert, Ricardo Gelael, aki a KFC Indonesián keresztül támogatja a saját fiát, a GP2-ben versenyző Sean Gelaelt, valamint a Ferrari újdonsült harmadik számú pilótáját, Antonio Giovinazzit.

Azonban Gelaelék elől elhalászhatja az üzletet az a Ron Dennis, akinek Dave Ryan, a Manor versenyigazgatója való ismertsége révén még protekciója is lehet az eladás kapcsán, hiszen a két fél hosszú évtizedeken át együtt dolgozott a McLarennél.

Kováts Olivér

Még több hírért, érdekességért lájkolj minket a Facebookon!

A bejegyzés trackback címe:

https://brakingnewsmotorsport.blog.hu/api/trackback/id/tr7912066235

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Braking News Motorsport

• Köszöntünk minden kedves Olvasót a Braking News Motorsporton! • Mottónk: Szenvedélyünk az autósport! • E-mail elérhetőségünk: brakingnewsmotorsport@gmail.com

sundaybelgium5-368788.jpg

Fordító / Translate

Impresszum, kapcsolat

süti beállítások módosítása