F1 - MI ÚJSÁG A JÖVŐ ÉVI VERSENYNAPTÁR ALAKULÁSÁVAL?

2016_german_gp_race_011.JPG

Az elmúlt napokban tisztázódott Kanada jövője, valamint a motorsport.com hozzájutott egy újabb előzetes naptártervezethez a 2017-es szezont illetően.

Mint ismeretes, a szeptember végén kiadott előzetes versenynaptárban három helyszín is meg volt csillagozva, mondván, megerősítésre várnak, mégpedig a következők: Kanada, Németország és Brazília. Szerdán a montreali szervezők azonban bejelentették, hogy szóban már sikerült megegyezniük a Forma-1 vezetőivel a Kanadai Nagydíj jövőjéről. A hírek szerint rövidesen a jegyeladásokba is belevághatnak a szervezők.

Csütörtökön délelőtt pedig a motorsport.com publikált egy frissített előzetes versenykalendáriumot, amelyben már nem szerepelt a legkétségesebb jövővel rendelkező Hockenheimring - emiatt pedig a tervezettnél egy héttel később rendezhetik meg a Magyar Nagydíjat. Emellett Szingapúr és Malajzia újra helyett cserélt - most újonnan az éjszakai helyszín van előrébb a naptárban. A mexikói hétvége is előrébb került egy héttel - jelen állás szerint pedig megint az Amerikai Nagydíjjal van párban, és nem a Brazil Nagydíjjal.

Nem sokkal ezelőtt pedig a Hockenheimring főnöke, Georg Seiler megerősítette, hogy 2015 után 2017-ben is elmarad a Német Nagydíj. Úgyhogy már biztos, hogy jövőre maximum csak 20 futamot fognak megrendezni.

Egyébként Szingapúr is tisztázódott olyan szempontból, hogy néhány napja nem azt nyilatkozta Bernie Ecclestone, hogy a távol-keleti város nem kíván a továbbiakban futamot rendezni, hanem csupán annyi van a dologban, hogy még nem történt megegyezés - ezt maga a FOM-elnök erősítette meg.

Kováts Olivér

Még több hírért, érdekességért lájkolj minket a Facebookon!

A bejegyzés trackback címe:

https://brakingnewsmotorsport.blog.hu/api/trackback/id/tr3111996366

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Braking News Motorsport

• Köszöntünk minden kedves Olvasót a Braking News Motorsporton! • Mottónk: Szenvedélyünk az autósport! • E-mail elérhetőségünk: brakingnewsmotorsport@gmail.com

sundaybelgium5-368788.jpg

Fordító / Translate

Impresszum, kapcsolat

süti beállítások módosítása