F1 - MEGINT ELADÁSRA KERÜLHET A MANOR

2016_brazillian_gp_race_052.jpg

Az Autosport megtudta, hogy állítólag már érdeklődő is van a nehéz anyagi helyzetben lévő csapat megvételére.

Mint ismeretes, a két héttel ezelőtti Brazil Nagydíjat a Sauber-Ferrari brazil versenyzője, Felipe Nasr a 9. pozícióban fejezte be, ezzel munkaadóját felemelve a 10. helyre a konstruktőri összetettben, letaszítva a rivális Manort a 11.-re. Ezzel pedig a sereghajtó istálló 13.5 millió dollárt bukhat el - viszont így újra igencsak siralmassá vált az anyagi helyzetük.

Úgyhogy a hírek szerint a jelenlegi tulajdonos, Stephane Fitzpatrick már meg is kezdte a tárgyalásokat annak érdekében, hogy megvalósítsa a jelen helyzetben a legkönnyebbnek tűnő túlélési opciót, az eladást, hiszen az energiacége sem megy olyan jól mostanában, amellett, hogy ideje sincs arra, hogy a Forma-1-es csapattal foglalkozzon.

A jól értesült autósportportál pedig úgy tudja, hogy már van is érdeklődő, viszont állítólag Fitzpatrick túl sokat kért a csapatért - körülbelül kétszer annyit, mint a kínált összeg. De valószínű, hogy a közeljövőben zöld ágra fognak vergődni a felek.

Kováts Olivér

Még több hírért, érdekességért lájkolj minket a Facebookon!

A bejegyzés trackback címe:

https://brakingnewsmotorsport.blog.hu/api/trackback/id/tr9111996696

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Braking News Motorsport

• Köszöntünk minden kedves Olvasót a Braking News Motorsporton! • Mottónk: Szenvedélyünk az autósport! • E-mail elérhetőségünk: brakingnewsmotorsport@gmail.com

sundaybelgium5-368788.jpg

Fordító / Translate

Impresszum, kapcsolat

süti beállítások módosítása