F1 - KING ÚJRA FORMA-1-ES AUTÓBA ÜL

jordan_king_f1_grand_prix_usa_practice_evmkpj_hpnhx.jpg

Jordan King vissza fog térni a Manor Forma-1-es autójának a volánja mögé a szezonzáró Abu Dhabi Nagydíj nyitóedzésén.

A GP2-ben a Racing Engineering csapatánál versenyző pilóta számára ez lesz a második alkalom, hogy Forma-1-es szabadedzésén vehet részt - a debütálását az austini első tréningen ejtette meg. A Manornál fejlesztőpilótái pozíciót betöltő 22 éves King Abu Dhabiban Ocon gépét fogja használni az első, másfél órás edzés folyamán, a másik autót pedig természetesen Pascal Wehrlein fogja terelgetni.

"Nagy örömmel üdvözöljük újra Jordant a volán mögött, aki számára ez lesz pályafutása második FP1-es részvétele. Esteban autóját fogja vezetni péntek reggel, miután a zsúfolt tesztprogramunkban újra ő volt a soros." - nyilatkozta a csapatfőnök, Dave Ryan.

Ahogy pedig már említettük, emellett Jordan King a GP2-es bajnokságban is részt vesz, az utolsó forduló előtt pedig az 5. helyet foglalja el a tabellán.

Kováts Olivér

Még több hírért, érdekességért lájkolj minket a Facebookon!

A bejegyzés trackback címe:

https://brakingnewsmotorsport.blog.hu/api/trackback/id/tr6711972736

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Braking News Motorsport

• Köszöntünk minden kedves Olvasót a Braking News Motorsporton! • Mottónk: Szenvedélyünk az autósport! • E-mail elérhetőségünk: brakingnewsmotorsport@gmail.com

sundaybelgium5-368788.jpg

Fordító / Translate

Impresszum, kapcsolat

süti beállítások módosítása