F1 - GUTIÉRREZ A SAUBER ÉS A MANOR CSAPATÁVAL IS TÁRGYAL

esteban_gutierrez_f1_grand_prix_brazil_practice_nguhyosc9j-x.jpg

A mexikói Forma-1-es pilóta megpróbál megkapaszkodni a megmaradt szálakban - a Sauberral és a Manorral tárgyal 2017 kapcsán, erősítette meg Gutiérrez szerdán az F1i-nek.

Mint ismeretes, az idei év végeztével a Haas F1 Team kiadja mexikói pilótája, Esteban Gutiérrez útját, miután nem voltak teljesen megelégedve az idei év folyamán nyújtott teljesítményével. Az elmúlt hetek folyamán pedig szép lassan el is fogytak a még viszonylag értékelhető pozíciók, úgyhogy a GP3 2010-es bajnoka már csak korábbi csapata, a Sauber, valamint a Manor közül tud választani.

Vasárnap a brazíliai paddockban lencsevégre is kapta egy szemfüles fotós, ahogy Gutiérrez a Sauber vendéglátó egységében a csapatfőnök Monisha Kaltenbornnal beszélgetett, és minden bizonnyal nem az időjárásról. Ennek kapcsán Gutiérrez az F1i számára megerősítette, hogy a jövő évi szezon kapcsán egyaránt tárgyal a Sauberral és a Manorral is:

"Tudjátok, mely két csapat maradt meg elérhető opcióként. Ezekkel a csapatokkal pedig már tárgyalunk, de egyelőre még semmi sincs eldöntve. De úgy vélem, hogy a jövő héten várható némi előrehaladás." - mondta a 25 éves spanyol.

Amikor pedig megkérdezték tőle, hogy a Sauber mellett a Manorral is tárgyal-e, akkor Gutiérrez igennel válaszolt.

Kováts Olivér

Még több hírért, érdekességért lájkolj minket a Facebookon!

A bejegyzés trackback címe:

https://brakingnewsmotorsport.blog.hu/api/trackback/id/tr8611968211

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Braking News Motorsport

• Köszöntünk minden kedves Olvasót a Braking News Motorsporton! • Mottónk: Szenvedélyünk az autósport! • E-mail elérhetőségünk: brakingnewsmotorsport@gmail.com

sundaybelgium5-368788.jpg

Fordító / Translate

Impresszum, kapcsolat

süti beállítások módosítása