ROC - KÉT AMERIKAI ÚJONCA IS LESZ A BAJNOKOK TORNÁJÁNAK

Hétfőn délelőtt a Bajnokok Tornájának szervezői hivatalosan megerősítették, hogy további amerikai résztvevői lesznek a 2017 januárjában, Miamiban esedékes eseménynek, Scott Speed és Alexander Rossi személyében.

Speedet elsősorban a Forma-1-ben megtett toro rossós kalandja révén ismerhetik az autósport világának fanatikusai, igazi, a globális ralikrossz jobban ment neki, ugyanis két bajnoki címre is szert tett ebben a szakágban.

Rossi neve pedig egyáltalán nem lehet ismeretlen a nagyérdemű számára, ugyanis amellett, hogy a tavalyi szezonban öt futamon elindult a Manor színeiben, az idei évben egy remek bemutatkozó szezont produkált az IndyCar-ban, melynek a legendás indianapolisi 500 mérföldes versenyét meg is nyerte!

A korábbiak folyamán már fény derült Vettel, Kristensen, Solberg, Montoya, Hunter-Reay, Kanaan, Massa, Kurt Buch és Pastrana részvételi szándékára.

A bejegyzés trackback címe:

https://brakingnewsmotorsport.blog.hu/api/trackback/id/tr811939539

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Braking News Motorsport

• Köszöntünk minden kedves Olvasót a Braking News Motorsporton! • Mottónk: Szenvedélyünk az autósport! • E-mail elérhetőségünk: brakingnewsmotorsport@gmail.com

sundaybelgium5-368788.jpg

Fordító / Translate

Impresszum, kapcsolat

süti beállítások módosítása