ROC - MASSA IS INDUL A BAJNOKOK TORNÁJÁN

felipe_massa_f1_grand_prix_malaysia_previews_hoi6cudlj92x.jpg

A Forma-1-től az idei év végén visszavonuló Felipe Massa is ott lesz a Bajnokok Tornáján a következő év elején, Miamiban.

Mint ismeretes, a Williams brazil pilótája, Felipe Massa az idei év végeztével, 14 szezont követően hátat fordít a száguldó cirkusz világában, melyben az évek folyamán 11 nagydíjat nyert, 2008 végén pedig csak egy karnyújtásnyira volt a hőn áhított világbajnoki cím.

A 35 éves Massa korábban már három alkalommal vett részt a Bajnokok Tornáján: 2004-ben Tony Kanaan oldalán debütált, 2005-ben és 2015-ben pedig Nelson Piquet Jr. csapattársa volt.

"Nagy öröm számomra, hogy egy újabb évben részt vehetek a RoC-on. Az esemény maga egy nagy kihívás, és egyben egy nagyszerű ötlet versenyeztetni a világ legjobb pilótáit a különböző versenysorozatokból. Már várom, hogy találkozzak régi, jó barátommal és honfitársammal, Tony Kanaannel.

2004-ben nagyon jól együtt tudtunk működni Párizsban: ő vezetett Sebastien Loebbel szemben, én pedig Michael Schumacherrel szemben egészen addig, amíg büntetést nem kaptunk amiatt, hogy megérintettük a védőkorlátot." - nyilatkozta Massa.

A Forma-1 idei mezőnyéből nem Massa lesz az egyedüli, aki részt vehet a neves eseményen: ott lesz a négyszeres világbajnok Sebastian Vettel is, aki címvédőként tér majd vissza a Bajnokok Tornájára.

A Bajnokok Tornájának 2017-es kiadása január 21-22-én kerül megrendezésre.

Kováts Olivér

Még több hírért, érdekességért lájkolj minket a Facebookon!

A bejegyzés trackback címe:

https://brakingnewsmotorsport.blog.hu/api/trackback/id/tr1311838229

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Braking News Motorsport

• Köszöntünk minden kedves Olvasót a Braking News Motorsporton! • Mottónk: Szenvedélyünk az autósport! • E-mail elérhetőségünk: brakingnewsmotorsport@gmail.com

sundaybelgium5-368788.jpg

Fordító / Translate

Impresszum, kapcsolat

süti beállítások módosítása