F1 - WEHRLEIN MEGERŐSÍTETTE: TÁRGYAL A FORCE INDIÁVAL 2017 KAPCSÁN

1476640963.jpg

Pascal Wehrlein elismerte, tárgyal arról a Force Indiával, hogy hadd lehessen ő Nico Hülkenberg utódja 2017-től.

Mint ismeretes, a pénteki nap folyamán megerősítésre került, hogy Nico Hülkenberg az idei év végeztével elhagyja a Force Indiát, és több évre a Renault csapatához igazol.

Így a Force India csapatánál, Sergio Pérez mellett felszabadult egy versenyzői ülés. Wehrlein pedig - a mercedeses kapcsolata révén - ott van az utódjelöltek között.

A Manor német pilótája 2015-ben amellett, hogy megnyerte a DTM-et, három napon át vezethette a Mercedes-hajtású Force Indiát. Mindez után kapta meg a lehetőséget a kiscsapattól.

"Ami azt illeti, éppen van egy üres hely a Force Indiánál, természetesen tárgyalok velük." - erősítette meg a német médiának a Német Túraautó Bajnokság hockenheimi szezonzáróján, ahol ezúttal vendégként jelent meg.

"Meglátjuk, hogyan alakulnak majd a dolgok. Jelenleg arra fókuszálok, hogy a lehető legjobb teljesítményt tudjam nyújtani a Manornál, hogy remekül zárhassuk a szezont.

Végül Wehrlein hozzátette, hogy az utóbbi hetekben keringő pletykák után nem okozott számára meglepetést az, hogy a Force Indiától távozik valamelyik pilóta.

"Számomra nem volt meglepő az, hogy megüresedett egy hely a Force Indiánál. Először Sergioról pletykáltak, aki miután aláírta a szerződését, Nicóra fókuszáltak. Nincs füst tűz nélkül."

Ami pedig Wehrlein idei szezonját illeti, jelenleg a ponttabella 18. helyén áll, amikor már csak négy futam van hátra. A Manor német pilótájának a fénypontja az idei szezonban az Osztrák Nagydíjon szerzett 1 pont volt.

Kováts Olivér

Még több hírért, érdekességért lájkolj minket a Facebookon!

A bejegyzés trackback címe:

https://brakingnewsmotorsport.blog.hu/api/trackback/id/tr7911814731

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Braking News Motorsport

• Köszöntünk minden kedves Olvasót a Braking News Motorsporton! • Mottónk: Szenvedélyünk az autósport! • E-mail elérhetőségünk: brakingnewsmotorsport@gmail.com

sundaybelgium5-368788.jpg

Fordító / Translate

Impresszum, kapcsolat

süti beállítások módosítása