ROC - INDYCAR-ÁSZOK CSATLAKOZTAK A MEZŐNYHÖZ!

juan_pablo_montoya_tony_kanaan_texas_motor_llli5repipox.jpg

Két IndyCar-sztár is feliratkozott a Bajnokok Tornája következő rendezvényére.

Jövő év januárjában, Miamiban fogják megrendezni a következő RoC-ot, melynek mezőnyéhez a tengerentúli széria két neves pilótája is csatlakozott.

Montoya több ponton is letette a névjegyét az autósportok világában: hét futamgyőzelmet szerzett a Forma-1-ben, két alkalommal diadalmaskodott az Indianapolis 500-on, emellett pedig háromszor nyerte meg a Daytona-i 24 órás versenyt.

"A Bajnokok Tornája egy egyedi esemény, amely a világ legfőbb szériáiból összegyűjti a legjobb versenyzőket, alkalmasint különböző generációkból. Mi mindannyian toppilóták vagyunk, akik versenyképesek, amellett, hogy tisztelik egymást. Szóval nagyon szép lenne, ha képes lennék nyerni Miamiban, ahol remélhetőleg sok támogatásban fogok részesülni a helyi szurkolók részéről." - nyilatkozta Montoya, aki először fog részt venni ezen az eseményen. 

A másik ilyen pilóta pedig a brazil Tony Kanaan, aki 2013-ban megnyerte az Indianapolis 500-at, amellett, hogy a RoC sem ismeretlen a számára, hiszen a 2004-es párizsi eseményen részt vett.

"Miamiban élek. Szóval azzal, hogy itt rendezik majd meg a futamot, egy kiváló lehetőség a részvételre, valamint arra, hogy a világ legnevesebb pilótái ellen versenyezzek." - mondta Kanaan.

Nem ők az egyedüli nagy nevek a mezőnyben, hiszen korábban már olyan világhírű pilóták is bejelentették részvételi szándékukat, mint például Sebastian Vettel, Petter Solberg, Tom Kristensen vagy Ryan Hunter-Reay.

Kováts Olivér

Még több hírért, érdekességért lájkolj minket a Facebookon!

A bejegyzés trackback címe:

https://brakingnewsmotorsport.blog.hu/api/trackback/id/tr2511769153

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Braking News Motorsport

• Köszöntünk minden kedves Olvasót a Braking News Motorsporton! • Mottónk: Szenvedélyünk az autósport! • E-mail elérhetőségünk: brakingnewsmotorsport@gmail.com

sundaybelgium5-368788.jpg

Fordító / Translate

Impresszum, kapcsolat

süti beállítások módosítása