GP3 - MINIINTERJÚ TATIANA CALDERÓNNAL

_sbb0475_3758222.jpg

Egy különleges Twitter-kezdeményezés keretein belül két kérdésünkre is választ kaptunk a GP3-as mezőny egyetlen női versenyzőjétől, az ardenes Tatiana Calderóntól.

_sbb3440_3797122.jpgCsütörtökön a GP3 egyetlen női versenyzője, az Arden International-nél versenyző Tatiana Calderón a Twitteren meghirdetett egy kérdezz-felelek kezdeményezést - mi pedig próbáltunk élni ezen lehetőséggel: feltettünk 3 kérdést, melyből kettőre választ is kaptunk.

1.) Ha lehetőséget kapnál arra, hogy vezethess egy Forma-1-es autót, melyik csapat gépét vezetnéd?

Nagyon boldog lennék, ha valamelyik Forma-1-es autót vezethetném, mindegy, hogy melyiket. Ez az egyik álmom a sok közül.

2.) Milyen érzés az, hogy női versenyzőként vagy ott az autósportok világában?

Picit többet kell bizonyítanod, mint egy férfi pilótának. Ha ez megtörténik, akkor már egyenértékűnek fogom érezni magamat.

A 23 esztendős Calderón idáig a szezonban egyszer tudott pontot szerezni, mégpedig a hockenheimi első futamon. 

Kováts Olivér

Még több hírért, érdekességért lájkolj minket a Facebookon!

A bejegyzés trackback címe:

https://brakingnewsmotorsport.blog.hu/api/trackback/id/tr9311653198

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Braking News Motorsport

• Köszöntünk minden kedves Olvasót a Braking News Motorsporton! • Mottónk: Szenvedélyünk az autósport! • E-mail elérhetőségünk: brakingnewsmotorsport@gmail.com

sundaybelgium5-368788.jpg

Fordító / Translate

Impresszum, kapcsolat

süti beállítások módosítása