F1 - A RENAULT MÉG NEM ADTA FEL A MAGNUSSEN - PALMER PÁROST 2017-RE

A Renault Forma-1-es főnöke, Cyril Abiteboul egyáltalán nem írja le a jelenlegi pilótapárost a jövő évet illetően. A francia csapatnak jelenleg egy saját Sebastian Vettelt kell kinevelnie hosszú távra.

Természetesen a francia istálló körüli spekulációk már réges-régen elkezdődtek a 2017-es versenyzőkkel kapcsolatban. Sergio Perez, Valtteri Bottas, Esteban Ocon, Felipe Massa, Sebastien Buemi és még lehetne sorolni a neveket, hogy kiket ültettek már be eddig Kevin Magnussen és Jolyon Palmer helyére.

Tény, hogy a franciák idei párosa nem a legerősebb a mezőnyben, és többször is követtek már el buta hibákat, de korántsem biztos, hogy lecserélik őket 2017-re.

A Renault idén nem harcol az előkelőbb pozíciókért, sőt a mezőny végén kullog. Eddig konkrétan egyszer szereztek pontot, Kevin Magnussen révén még Szocsiban.

Rengeteg név került már abba a bizonyos kalapba, de most Cyril Abiteboul megerősítette, hogy korántsem biztos az új pilótapáros. A Red Bull módszerét követnék:

"A jövőben egy vezérre van szükségünk, de ha megnézzük a Red Bullt, akkor Vettelt úgy emelték át a csapatba, hogy nem volt világbajnok, sőt, ők sem voltak világbajnokok. Együtt nőttek fel.

Ha van egy modell, amit követni fogunk, akkor az a Red Bull féle út. Megtalálni a jövő Vetteljét, együtt felnőni a feladathoz és talán egyszer majd együtt harcolunk a bajnoki címért.

Nem hiszem, hogy a modern Forma-1-ben csak akkor tudsz jó vételt csinálni, ha egy jelenlegi világbajnokkal kötsz szerződést."

Hogy a jövő Vetteljét Magnussenben, Palmerben, vagy egy másik pilótában látják, az természetesen a jövő kérdése.

Lombárszki Csaba

Még több hírért, érdekességért lájkolj minket a Facebookon!

A bejegyzés trackback címe:

https://brakingnewsmotorsport.blog.hu/api/trackback/id/tr9410413320

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Braking News Motorsport

• Köszöntünk minden kedves Olvasót a Braking News Motorsporton! • Mottónk: Szenvedélyünk az autósport! • E-mail elérhetőségünk: brakingnewsmotorsport@gmail.com

sundaybelgium5-368788.jpg

Fordító / Translate

Impresszum, kapcsolat

süti beállítások módosítása