WTCC - AZ IDŐMÉRŐ ELŐTT IS GUERRIERI VOLT A LEGGYORSABB! MICHELISZ 8., NAGY MŰSZAKI HIBÁKKAL KÜZDÖTT A MÁSODIK EDZÉSEN IS!

Gumik ide vagy oda, a Campos argentin újonca, Esteban Guerrieri a második edzésen is elkalapálta a WTCC mezőnyét Termas de Rio Hondóban. Az időmérő előtt Michelisz a nyolcadik helyen zárt, míg a Zengő Motorsportnál folytatódik a rémálom.

Eddig álomszerűen alakul az újonc Esteban Guerrieri hétvégéje Termas de Rio Hondóban, ugyanis a Campos Racing Chevrolet Cruze-jával az első tréning után a másodikat is behúzta. A hazai pályán versenyző argentin ráadásképpen az 1:43.247-es körével 3 tizeddel meg is javította a délelőtti idejét. Mögötte a két gyári Citroen zárt, Lopez - Muller felállásban, megelőzve az SLR-Citroent kormányozó Tom Chiltont, valamint a gyári Honda két pilótáját, Tiago Monteirót és Rob Huff-ot.

Nagy meglepetésre a másik három Chevrolet is a TOP 10-ben tudott zárni: Coronel 7., Thompson 9., Filippi pedig 10. lett. A Cruze-ok sűrűjében Michelisz Norbert végzett a 8. pozícióban a gyári Civic-kel.

A Volvo pedig egyelőre nagyon szenved, ugyanis Björk és Dahlgren a szombati nap folyamán eddig nem igazán tudtak előrébb kapaszkodni a mezőny hátuljából. Úgy néz ki, az S60-asnak nagyon nem fekszek a Termas de Rio Honda versenypálya.

A mezőny másik magyar pilótája, Nagy Dani számára nem sikerült jól a második edzés, ugyanis műszaki hiba miatt csak két installációs kört tudott megtenni a Zengő Motorsport 18 esztendős pilótája. Egyelőre nem alakul valami jól a magyar csapat számára a termasi hétvége.

Az időmérő edzésre magyar idő szerint 20:00-kor kerül sor, 21:00-tól pedig jön a MAC3 csapatidőfutam.

A második szabadedzés végeredménye:

Kováts Olivér

Még több hírért, érdekességért lájkolj minket a Facebookon!

A bejegyzés trackback címe:

https://brakingnewsmotorsport.blog.hu/api/trackback/id/tr359167916

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Braking News Motorsport

• Köszöntünk minden kedves Olvasót a Braking News Motorsporton! • Mottónk: Szenvedélyünk az autósport! • E-mail elérhetőségünk: brakingnewsmotorsport@gmail.com

sundaybelgium5-368788.jpg

Fordító / Translate

Impresszum, kapcsolat

süti beállítások módosítása