GP3 - MINIINTERJÚ JAKE HUGHESSZAL

_sbb6851_3748533.jpg

Egy különleges Twitter-kezdeményezés keretein belül két kérdésünkre is választ kaptunk a DAMS versenyzőjétől, Jake Hughes-tól.

Csütörtökön a DAMS GP3-csapatának brit versenyzője, Jake Hughes a Twitteren meghirdetett egy kérdezz-felelek kezdeményezést - mi pedig próbáltunk élni ezen lehetőséggel: feltettünk 10 kérdést, kettőre kaptunk választ.

1.) Mi a célod a karriered során?

A célom az, hogy egy nap Forma-1-es világbajnok legyek.

2.) Mit gondolsz a csapattársadról, Santino Ferrucciról (aki ugyebár a Haas F1-es csapatának az alkalmazásában van, mint fejlesztőversenyző - szerk.)?

Rengeteg energiája van!

Egyébként a 22 esztendős brit jól kezdte az évet: az idei év első pole-ját Barcelonában ő szerezte meg, majd a főfutamon bejött másodiknak. Az után következő három futamon még szerzett két nyolcadik és egy hatodik helyet. Az előző két helyszínről (Silverstone, Hungaroring) pont nélkül távozott, így a bajnokságban jelenleg a 9. helyet foglalja el, 31 ponttal.

Kováts Olivér

Még több hírért, érdekességért lájkolj minket a Facebookon!

A bejegyzés trackback címe:

https://brakingnewsmotorsport.blog.hu/api/trackback/id/tr918921816

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Braking News Motorsport

• Köszöntünk minden kedves Olvasót a Braking News Motorsporton! • Mottónk: Szenvedélyünk az autósport! • E-mail elérhetőségünk: brakingnewsmotorsport@gmail.com

sundaybelgium5-368788.jpg

Fordító / Translate

Impresszum, kapcsolat

süti beállítások módosítása