F1 - RAIKKONEN 2018-BAN IS MARADNA A FERRARINÁL

kimi_raikkonen_f1_grand_prix_austria_xyrhjyvezlwl.jpg

Kimi Räikkonen menedzsere, Steve Robertson elhintette, hogy 2007 bajnoka 2018-ban is maradna a Ferrarinál, ugyanis sosem volt még ennyire motivált.

A Ferrari a Brit Nagydíjat megelőzően hosszabbította meg Kimi Räikkonen szerződését, így az már biztos, hogy a Ferrari 2017-nek is a Sebastian Vettel-Kimi Räikkonen párossal vág neki. Ez néhány rajongóban felháborodást váltott ki, mondván hogy a csapatnak kockáztatnia kéne, és váltani.

De egyáltalán ne gondoljuk azt, hogy Räikkonen az utolsó évit kezdheti meg, ugyanis erre az évre is azt gondoltuk és lám, jövőre is marad. Hasonlóan gondolkodik a menedzsere is:

"Úgy gondolom, hogy egy motivált Räikkonen talán majd akarja folytatni a Ferrarinál 2017 után is. Ez természetesen Kimin múlik. Akar még egy évet? Az én véleményem az, hogyha jövőre is ilyen motivált lesz, mint most, akkor igen. Aztán majd a csapat dönt.

Valaki, mint Kimi, csak egy ok miatt van itt: Szereti az autóversenyt, a Formula-1-et. Nem kell más ok miatt maradnia. Csak azért van itt, mert szereti.

Teljesen motivált most. Ezt elmondta a közönségnek, nekem. Ez látható is. Ismerem ezt az embert nagyon-nagyon rég óta és akkor láttam ilyen motiváltnak, mint amikor fiatal srác volt.

Örülök, hogy Kimi szerződése alá van írva, most már azt is tudja, hol lesz jövőre. Elszállt a nyomás és most lehet egy jó kis nyári szünete, megkapta, amit akart."

Ha azt nézzük, hogy hol volt az elmúlt két évben, és hol tart most, akkor teljesen megérdemelte a szerződést, hiszen jóval előrébb tart idén. Fel tudja venni a tempót Vettellel.

Nincs most olyan pilóta a mezőnyben, aki ilyen jól ismeri a Ferrarit (talán Felipe Massa), így a jövő évben sokat profitálhat belőle a Ferrari, ráadásul olyan autókat láthatunk majd a pályán, ami fekszik a vezetési stílusának. Kíváncsian várjuk, mi sül ki ebből.

Lombárszki Csaba

Még több hírért, érdekességért lájkolj minket a Facebookon!

A bejegyzés trackback címe:

https://brakingnewsmotorsport.blog.hu/api/trackback/id/tr98900938

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Braking News Motorsport

• Köszöntünk minden kedves Olvasót a Braking News Motorsporton! • Mottónk: Szenvedélyünk az autósport! • E-mail elérhetőségünk: brakingnewsmotorsport@gmail.com

sundaybelgium5-368788.jpg

Fordító / Translate

Impresszum, kapcsolat

süti beállítások módosítása