F1 - NAGY LEHETŐSÉGHEZ JUT A FERRARI NÖVENDÉKE

_l0u9144.jpg

A Ferrari által protezsált GP3-as éllovas, a monacói Charles Leclerc idén öt pénteki szabadedzésen gördülhet pályára a Haas F1 Team-nél!

Az év korábbi szakaszában már várható volt, hogy előbb-utóbb sor kerül Charles Leclerc Forma-1-es debütálására, már ami a szabadedzéseket illeti. Mostanra a részletek is kitudódtak.

A néhai Jules Bianchi barátja, Leclerc már két hét múlva, Silverstone-ban bepattanhat a mexikói Esteban Gutiérrez Haas-Ferrarijába, ezen kívül még további négy alkalommal vehet részt az első tréningen: Magyarországban, Németországban, Malajziában és Abu Dhabiban.

Leclerc nagyon lelkesen számolt be a nagy lehetőségről:

"Ez egy nagyszerű lehetőség arra, hogy némi tapasztalatot szerezzek Forma-1 autóban, nem tudom elégszer megköszönni ezt a Haas-nak és Esteban Gutiérreznek.

Büszkeséggel tölt el a Haas és a Ferrari belém vetett hite. Ez egy nagyon fontos lépés végső célom elérésének érdekében, hogy Forma-1-es pilóta legyek."

Charles Leclerc korábban már számos gokartos szériában lett bajnok, jelenleg a GP3 mezőnyét erősíti az ART pilótájaként, és egy forduló után vezeti a bajnokságot, miután megnyerte a szezonnyitót Barcelonában.

Kováts Olivér

Még több hírért, érdekességért lájkolj minket a Facebookon!

A bejegyzés trackback címe:

https://brakingnewsmotorsport.blog.hu/api/trackback/id/tr428837522

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Braking News Motorsport

• Köszöntünk minden kedves Olvasót a Braking News Motorsporton! • Mottónk: Szenvedélyünk az autósport! • E-mail elérhetőségünk: brakingnewsmotorsport@gmail.com

sundaybelgium5-368788.jpg

Fordító / Translate

Impresszum, kapcsolat

süti beállítások módosítása