F1 - A RENAULT A BARCELONAI TESZTEN BEVETI AZ ÚJ MOTORJÁT

jolyon_palmer_f1_grand_prix_russia_sr54ngb2odwl.jpg

A Renault a minap bejelentette, hogy a Kanadára szánt erőforrásukat már a barcelonai teszten is próbára fogják tenni.

A Renault idén tért vissza a Forma-1-be gyári szinten, miután felvásárolták a Lotus csapatát, amely tavaly már nagyon súlyos anyagi gondokkal küszködött. A Renault visszatérése nem sikerült olyan fényesre, mint amilyenre számítottak, igaz, a legutolsó versenyen Oroszországban eléggé biztató teljesítményt nyújtottak pilótáik, Magnussen a 7. helyen célba érve megszerezte a francia márka visszatérését követő első világbajnoki egységeit, míg Palmer a 13. pozícióban látta meg a kockás zászlót.

Azonban szó sincs tétovázásról a Renault-nál, a közeljövőben számos fejlesztetést fognak bevetni, erről a főmérnök Nick Chester mesélt részletesebben a nemzetközi sajtónak. Elárulta, hogy a Spanyol Nagydíjra új hátsó és módosított első szárnnyal fegyverkeznek fel.

A tesztre pedig még több új holmi érkezik majd: új felfüggesztés, új aero elemek, B-változatú motor. Épp emiatt örülne a Renault, hogyha ezúttal gond nélküli két napjuk lenne majd a Spanyol Nagydíj utáni szezonközi gyakorláson.

A csapat ügyvezetője, Cyril Abiteboul úgy véli, hogy a Spanyol Nagydíjon fogjuk megtudni, hogy mire képes igazán a Renault. Ez lesz a végső pontja a talpra állásnak és az első nagydíj igazi csapatként.

Kováts Olivér

Még több hírért, érdekességért lájkolj minket a Facebookon!

A bejegyzés trackback címe:

https://brakingnewsmotorsport.blog.hu/api/trackback/id/tr438692802

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Braking News Motorsport

• Köszöntünk minden kedves Olvasót a Braking News Motorsporton! • Mottónk: Szenvedélyünk az autósport! • E-mail elérhetőségünk: brakingnewsmotorsport@gmail.com

sundaybelgium5-368788.jpg

Fordító / Translate

Impresszum, kapcsolat

süti beállítások módosítása