F1 - KANADAI GP2-ES VERSENYZŐT IGAZOLT TESZTPILÓTÁNAK A RENAULT

cdgl1rkwaaaf23a.jpg

A kanadai GP2-es versenyző, Nicholas Latifi a Renault tesztpilótája 2016-ban, s legalább egy pénteki szabadedzésen autóba ülhet!

_r6t8645.jpgA 20 éves Latifi már 2012 óta versenyez különböző formulaautós szériákban, inkább kevesebb, mint több sikerrel. Karrierje folyamán mindössze egyszer tudott futamot nyerni, még az olasz F3-ban 2012-ben. Pedig azóta megjárta a Toyota Racing Series-t, a brit F3-at, a Forma-3-as Európa-bajnokságot, a Formula Renault 3.5-ös géposztályát, idén pedig harmadik évét kezdi meg a GP2-ben, de eddig egyik kategóriában sem tudott igazán kimagasló eredményt elérni.

A kanadai idén az élcsapatnak számító DAMS-nál fog versenyezni a GP2-ben, továbbá a Renault Forma-1-es csapatának a tesztpilótája lesz 2016-ban, s legalább egy pénteki edzésen autóba fogja ültetni őt a francia alakulat, hogy a kanadai megszerezhesse a Forma-1-ben való induláshoz kellő szuperlicencet.

Kováts Olivér

Még több hírért, érdekességért lájkolj minket a Facebookon!

A bejegyzés trackback címe:

https://brakingnewsmotorsport.blog.hu/api/trackback/id/tr988475942

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Braking News Motorsport

• Köszöntünk minden kedves Olvasót a Braking News Motorsporton! • Mottónk: Szenvedélyünk az autósport! • E-mail elérhetőségünk: brakingnewsmotorsport@gmail.com

sundaybelgium5-368788.jpg

Fordító / Translate

Impresszum, kapcsolat

süti beállítások módosítása