F1 - MÉGIS IGAZOLT FEJLESZTŐPILÓTÁT A HAAS

ccstmohxeaihknx.jpg

Egészen mostanáig semmilyen jel nem utalt arra, hogy harmadik számú pilótát már az első szezonjában leszerződtetne a Haas, de végül erre mégis sor került.

Korábban, akkor, amikor a Haas bejelentette a Forma-1-be való beszállást, sokan egy lottó ötösben fogadni mertek volna abban, hogy az amerikai csapat garantáltan amerikai pilótát fog szerződtetni. Ám végül ezen tippjük, sejtésük nem jött be ezen embereknek, ugyanis a Haas abszolút másféleképpen állt hozzá a debütálásukhoz, mind az utolsó, 2010. évi bemutatkozó turnus.

A Haas a főállású pilóták tekintetében inkább a tapasztalatot helyezte előtérbe, így fordulhatott elő az, hogy a francia Romain Grosjeant és a mexikói Esteban Gutiérrezt igazolták le.

cdmcrncueaar6ez.jpg

Ám a tegnapi nap folyamán kiderült, hogy mégsem marad amerikai versenyző nélkül Gene Haas alakulata, ugyanis fejlesztőpilótát az Egyesült Államokból igazolnak, mégpedig a 17 esztendős Santino Ferrucci személyében, aki az előző két évben a Formula-3 EB-n versenyzett, legjobb eredménye pedig egyetlenegy második hely. Idén pedig már a GP3-ban fog szerencsét próbálni a DAMS csapat színeiben.

Kováts Olivér

Még több hírért, érdekességért lájkolj minket a Facebookon!

A bejegyzés trackback címe:

https://brakingnewsmotorsport.blog.hu/api/trackback/id/tr408464388

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Braking News Motorsport

• Köszöntünk minden kedves Olvasót a Braking News Motorsporton! • Mottónk: Szenvedélyünk az autósport! • E-mail elérhetőségünk: brakingnewsmotorsport@gmail.com

sundaybelgium5-368788.jpg

Fordító / Translate

Impresszum, kapcsolat

süti beállítások módosítása