F1 - ROSSI MÉGIS MARAD A MANORNÁL

alexander_rossi_f1_grand_prix_japan_practice_sufkxx8wmwol.jpg

Váratlan bejelentést tett a Manor Racing szerdán, miszerint mégis megtartják tavalyi pilótájukat, Alexander Rossit, csak tartalékversenyzőként.

Az amerikai Alexander Rossi tavaly öt futam erejéig tudott bemutatkozni a Forma-1-ben, annak révén, hogy a Manor Racing kispadra ültette a spanyol Roberto Merhit. Egészen mostanáig pedig úgy tűnt, hogy a dinningtoni istálló - amely az idei évtől kezdve virágkorát élheti a Mercedes-motor, a Williams-váltó, valamint egy erős mérnökcsapat birtokában - egyik 2015-ös pilótáját sem tartja meg. Azonban a minap e téren fordult a kocka.

Az előző években a mezőny hátsó brigádjához tartozó istálló megerősítette, hogy Alexander Rossi tartalékpilótáként 2016-ban is a csapatnál fog maradni. Tehát, ha valamilyen oknál fogva Pascal Wehrlein vagy Rio Haryanto nem tudja vállalni a versenyzést, akkor Rossi a beugró. Mindemellett az amerikai versenyző az idei évben az IndyCar-ban is megmutathatja a tudását, az Andretti Autosport színeiben.

Kováts Olivér

Még több hírért, érdekességért lájkolj minket a Facebookon!

A bejegyzés trackback címe:

https://brakingnewsmotorsport.blog.hu/api/trackback/id/tr258458740

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Braking News Motorsport

• Köszöntünk minden kedves Olvasót a Braking News Motorsporton! • Mottónk: Szenvedélyünk az autósport! • E-mail elérhetőségünk: brakingnewsmotorsport@gmail.com

sundaybelgium5-368788.jpg

Fordító / Translate

Impresszum, kapcsolat

süti beállítások módosítása