F1 - A RENAULT MEGERŐSÍTETTE, HOGY MIKOR ÉRKEZIK A VÉGLEGES RS16-OS

kevin_magnussen_f1_testing_barcelona_day_two_ktpvldiuwkil.jpg

A Forma-1-be idén visszatérő Renault bejelentette végleges fényezésének bemutatási idejét.

A Renault idei első bemutatóját követően sokan nagyon csalódottak voltak a 2016-os autó fényezése miatt, mivel túlzottan nagy szerepet kapott a fekete, miközben a francia márkára jellemző sárga színből alig van az autón. Azonban rövidesen kiderült, hogy még szó sincs végleges dizájnról, az majd a szezonnyitóra fog elkészülni.

Végül a minap Cyril Abiteboul, a csapat ügyvezető igazgatója megerősítette, hogy a végleges 2016-os dizájnról március 16-án este, Melbourne-ben fog lehullani a lepel. Abiteboul elárulta, hogy az egyik legszebb festés lehet majd a Renault-é. Minden bizonnyal a sárgából több lesz az RS16-os gépen, ahogy az korábban volt az összes gyári Renault esetében.

Kováts Olivér

Még több hírért, érdekességért lájkolj minket a Facebookon!

A bejegyzés trackback címe:

https://brakingnewsmotorsport.blog.hu/api/trackback/id/tr948452868

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Braking News Motorsport

• Köszöntünk minden kedves Olvasót a Braking News Motorsporton! • Mottónk: Szenvedélyünk az autósport! • E-mail elérhetőségünk: brakingnewsmotorsport@gmail.com

sundaybelgium5-368788.jpg

Fordító / Translate

Impresszum, kapcsolat

süti beállítások módosítása