F1 - EGYELŐRE NEM SZÁMOL HARMADIK PILÓTÁVAL A HAAS F1 TEAM

f1-haas-f1-team-driver-announcement-2015-haas-f1-team-headquarters_1.jpg

A jövőre debütáló amerikai csapat, a Haas F1 Team csapatfőnöke, Günther Steiner elárulta, hogy még egy ideig nem kell számolni azzal, hogy teszt-, tartalékpilótát fognak igazolni.

A Haas még ősszel ismertette történetének első Forma-1-es pilótafelállását, melyet jövőre Romain Grosjean és Esteban Gutiérrez kettőse fog alkotni. Azonban azt még nem tudni, hogy a Haas Ferrari kit fog leigazolni teszt- és tartalékpilótának, azonban a csapatvezető Günther Steiner a GPUpdate.net-nek elmondta, hogy ezzel a kérdéssel a közeljövőben nem fognak foglalkozni.

Steiner ezen kijelentést azzal indokolja, hogy: "egy roppant magas hegyet kell még megmásznunk, és nem szeretnénk, ha valaki ebben megzavarna minket." 

Fotó: motorsport.com

Kováts Olivér

Még több hírért, érdekességért lájkolj minket a Facebookon!

A bejegyzés trackback címe:

https://brakingnewsmotorsport.blog.hu/api/trackback/id/tr648196128

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Braking News Motorsport

• Köszöntünk minden kedves Olvasót a Braking News Motorsporton! • Mottónk: Szenvedélyünk az autósport! • E-mail elérhetőségünk: brakingnewsmotorsport@gmail.com

sundaybelgium5-368788.jpg

Fordító / Translate

Impresszum, kapcsolat

süti beállítások módosítása