F1, FE - MASSA ÉS A BOTTAS VENDÉGPILÓTÁK LEHETNEK A FORMULA E-BEN?

f1-jerez-february-testing-2015-l-to-r-valtteri-bottas-williams-and-felipe-massa-williams-u.jpg

A hétvége folyamán a Formula E uruguayi fordulója alkalmával a paddock területén egy igencsak érdekes pletyka kapott szárnyra, miszerint a Williams Forma-1-es csapatát erősítő Felipe Massa és Valtteri Bottas a jövőben vendégszereplők lehetnek az elektromos szériában a Jaguar csapatnál, a brit cégek között lévő partneri kapcsolat révén.

A Jaguar pár napja erősítette meg, hogy új gyártóként fog csformula-e-jaguar-annoucement-2015-jaguar-formula-e.jpgatlakozni a Formula E-hez, a széria harmadik, 2016-17-es szezonjában. Azonban a projekten a brit autógyártó a Williams Advanced Engineering céggel együtt fog dolgozni. A Williams amúgy is szoros kapcsolatban áll a Formula E-vel, mivel a szériában versenyző összes alakulat egységesen a grove-iak akkumulátorját használják, azonban ezeket a szálakat szeretnék még szorosabbra fűzni egy félig-meddig saját csapat segítségével.

A hétvégi Punta del Este ePrix helyszínén, a paddockban futótűzként terjedt el a pletyka, miszerint ez a kapcsolat ahhoz vezethet, hogy a Williams Forma-1-es pilótái, Felipe Massa és Valtteri Bottas megvetik a lábukat az elektromos világbajnokságban, vendégszereplőként 2016 őszén, miután a Forma-1-es felállás 2017-re még nem ismert. Azonban mindezt a Williams szóvivője cáfolta.

Fotó: motorsport.com

Kováts Olivér

Még több hírért, érdekességért lájkolj minket a Facebookon!

A bejegyzés trackback címe:

https://brakingnewsmotorsport.blog.hu/api/trackback/id/tr978186536

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Braking News Motorsport

• Köszöntünk minden kedves Olvasót a Braking News Motorsporton! • Mottónk: Szenvedélyünk az autósport! • E-mail elérhetőségünk: brakingnewsmotorsport@gmail.com

sundaybelgium5-368788.jpg

Fordító / Translate

Impresszum, kapcsolat

süti beállítások módosítása