F1 - MEGLEPETÉSEMBER LESZ A HAAS TESZTPILÓTÁJA?

gp3-yas-marina-december-testing-2015-charles-leclerc-art-grand-prix.jpg

A motorsport.com szerint lehetséges az, hogy az F3 EB-n újoncként a negyedikként záró, jövőre pedig már a GP3-ban versenyző Charles Leclerc kapja meg a Haas F1 Team tesztpilótai állását.

A motorsport.com rukkolt elő a hírrel, miszerint meglepetésembert igazolhat le a Haas F1 Team Charles Leclerc személyében. A 18 éves monacói idén újoncként lett negyedik a Forma-3-as Európa-bajnokság összetettjében, jövőre pedig már a GP3 mezőnyét fogja színesíteni.

Állítólag azért fog megadatni neki ez a lehetőség, mivel minden valószínűséggel csatlakozni a Ferrari Versenyzői Akadémiájához, ahonnan év végén Lance Stroll és Raffaele Marciello is távozik, ráadásul menedzserének, Nicolas Todt-nak is vannak Forma-1-es kapcsolatai. Azonban ki kell emelnünk, hogy hír még csak pletyka szintjén terjed.

Fotó: motorsport.com

Kováts Olivér

Még több hírért, érdekességért lájkolj minket a Facebookon!

A bejegyzés trackback címe:

https://brakingnewsmotorsport.blog.hu/api/trackback/id/tr678138508

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Braking News Motorsport

• Köszöntünk minden kedves Olvasót a Braking News Motorsporton! • Mottónk: Szenvedélyünk az autósport! • E-mail elérhetőségünk: brakingnewsmotorsport@gmail.com

sundaybelgium5-368788.jpg

Fordító / Translate

Impresszum, kapcsolat

süti beállítások módosítása