GP2 - LATIFI TÖBB FUTAMRA MEGÁLLAPODOTT AZ MP MOTORSPORTTAL

nicolas-latifi-formula-renault-3_5-arden-jerez-2015.jpg

Nicholas Latifi újabb lehetőséget kap a Forma-1 egyik előszobájának tartott GP2-ben.

A 20 éves kanadai pilóta, aki idén a WSR 3.5-ös géposztályában szerepel az Ardennél, a hétvégén az MP Motorsport GP2-es csapatát fogja erősíteni, ráadásul a magyarországi fordulóval együtt több alkalommal is. Latifi számára nem idegen a GP2 világa, hiszen a tavaly szezonzáró Abu Dhabi Nagydíjon kapott lehetőséget a Hilmer Motorsporttól.

Latifi olyannyira örül ennek a lehetőségnek, hogy szinte galambot lehetne vele fogatni. A kanadai már nagyon izgatott, várja a közös munkát, mindemellett célja, hogy jó kapcsolatot alakítson ki a csapat tagjaival, tapasztalatot gyűjtsön és fejlődjön, hogy előbb-utóbb az élmezőny nyomában legyen.

Fotó: F1 Fanatic

Kováts Olivér

Még több hírért, érdekességért lájkolj minket a Facebookon!

A bejegyzés trackback címe:

https://brakingnewsmotorsport.blog.hu/api/trackback/id/tr987651028

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Braking News Motorsport

• Köszöntünk minden kedves Olvasót a Braking News Motorsporton! • Mottónk: Szenvedélyünk az autósport! • E-mail elérhetőségünk: brakingnewsmotorsport@gmail.com

sundaybelgium5-368788.jpg

Fordító / Translate

Impresszum, kapcsolat

süti beállítások módosítása