F1 - WEHRLEIN A WILLIAMS TARTALÉKJA, HA BOTTAS NEM TUD RAJTHOZ ÁLLNI

Bottas bízik abban, hogy rajthoz állhat, de amennyiben még sem jön össze a finnek a visszatérés, akkor Wehrlein fogja őt helyettesíteni a Williams Martini Racingnél.

Valtteri Bottas bizik abban, hogy az FIA megadja az engedélyt arra, hogy a hétvégi Maláj Nagydíjon elindulhasson, ennek ellenére a csapat hivatalos tartalékpilótáját is kijelölte arra az esetre, ha Bottas mégsem tudna autóba ülni. A választás nem Susie Wolffra vagy Alex Lynnre esett, hanem a motorbeszállító Mercedes csapat felfedezettjére, Pascal Wehrleinra. Míg Susie Wolff csak egy napot tudott tesztelni az idei autóval, Alex Lynn pedig még autóba sem tudott ülni, így logikus döntést hozott a csapat Wehrlein megválasztásával, noha feltehetőleg a választás hátterében befolyásoló tényezőként ott van a Mercedes csapat is. Wehrleinnak az idei autókkal kapcsolatban már van tapasztalata, a téli tesztek során vezethette a Mercedest és a Force Indiát is. Az ifjú tehetség aki idén a DTM-ben fog versenyezni Forma-1-es teszt- és tartalékpilótai állása mellett.

Fotó: Mercedes

Csáti Anna

A bejegyzés trackback címe:

https://brakingnewsmotorsport.blog.hu/api/trackback/id/tr467301409

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Braking News Motorsport

• Köszöntünk minden kedves Olvasót a Braking News Motorsporton! • Mottónk: Szenvedélyünk az autósport! • E-mail elérhetőségünk: brakingnewsmotorsport@gmail.com

sundaybelgium5-368788.jpg

Fordító / Translate

Impresszum, kapcsolat

süti beállítások módosítása